Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 8€

Αναζήτηση

Πώς θα ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Πώς θα ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

O ρόλος των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα του οργανισμού μας. Δεν βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός μας και αποτελείται από πολλά, ετερόκλητα κύτταρα, τα οποία αλληλεπιδρούν τόσο μεταξύ τους αλλά όσο και με τα μολυσμένα κύτταρα. Έτσι, η άμυνα του οργανισμού, βρίσκεται παντού και εμπλέκεται σχεδόν σε όλες τις βιολογικές διαδικασίες. 

 

 Η διατροφικές μας συνηθειες προφανώς παίζουν σημαντικό  ρόλο. Τα περισσότερα επιστημονικά άρθρα συναινούν στο ότι βιταμίνες Α, C, E, B6 και φολικό οξυ είναι σημαντικά για την παραγωγή και διατήρηση των κυττάρων ενώ η μειωμένη πρόσληψη πρωτεϊνών έχει κατασταλτική δράση για το ανοσοποιητικό. Με απλά λόγια, ισορροπημένη διατροφή με έμφαση στα λαχανικά και έπειτα στα φρούτα. Τέλος η ήπια άσκηση έχει άμεση σχέση με την τόνωση της άμυνας του οργανισμού καθώς αυξάνει την αιμάτωση με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία όλων των κυττάρων. Έπειτα από όλα αυτά, ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα  μπορεί να βοηθήσει κλείνοντας κενά στην διατροφή.

 

 Αναζητήστε συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Βρείτε φόρμουλες με βιταμίνη C, συμπληρώματα με εχινάκεια, συμπληρώματα με β-γλυκάνες, συμπληρώματα με βότανα για το ανοσοποιητικό και συμπληρώματα διατροφής με ψευδάργυρο. Ακόμα βρείτε βιταμινούχα συμπληρώματα με μέταλλα για καλύτερη υγεία.

 

 Η ορθολογική χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προαγωγή της υγείας και στην πρόληψη των ασθενειών.

 

 

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
δωρεαν τηλεφωνικη υποστηριξη
ευκολες
αγορες
δωρεαν αποστολη
ανω των 45€