Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 8€

Αναζήτηση

Πώς να δημιουργήσεις μια βασική ρουτίνα περιποίησης που να ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας!

Πώς να δημιουργήσεις μια βασική ρουτίνα περιποίησης που να ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας!

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται να ακολουθεί μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας ανεξαρτήτως ηλικίας. Παρακάτω θα βρείτε κάθε ένα βήμα ξεχωριστά να ακολουθείτε καθημερινά για μια καθαρή και υγιής επιδερμίδα.

  1. Καθαρισμός

Ο καθαρισμός είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνα σας. Τα ρυπογόνα στοιχεία του περιβάλλοντος φράζουν την επιδερμίδα χωρίς να την αφήνουν να αναπνεύσει. Έτσι με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα μας γίνεται θαμπή και αφυδατωμένη.

Κάθε πρωί εφαρμόζουμε το καθαριστικό σε υγρή επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ και έπειτα ξεπλένουμε με χλιαρό προς κρύο νερό. Το βράδυ, αφαιρούμε πάντα το μακιγιάζ μας, είτε με νερό micellair είτε με μαντηλάκια καθαρισμού και στην συνέχεια χρησιμοποιούμε το καθαριστικό μας για να απομακρύνουμε τυχόν υπολλείματα και να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό μας.

  1. Τόνωση

Η τονωτική λοσιόν θεωρείται από αρκετούς περιττό βήμα, όμως είναι σημαντικό. Μία λοσιόν μπορεί να βοηθήσει στο να επαναφέρει το pH του δέρματός μας ύστερα από τον καθαρισμό και να την προετοιμάσει για την εφαρμογή των υπόλοιπων προϊόντων. Παράλληλα, σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα και βοηθάει στην εύκολη εισχώρηση των προϊόντων ενυδάτωσης

Εφαρμόζεται μετά από κάθε καθαρισμό με την εφαρμογή ενός cotton pad ή ψεκάζεται.

  1. Περιποίηση με serum

Το serum είναι βασικό προϊόν για την φροντίδα της επιδερμίδας μας καθώς περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών. Ο ορός προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση αφού εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σε σύγκριση με την ενυδατική κρέμα.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο 5 λεπτά πριν την ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.

  1. Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το must βήμα στην περιποίηση της επδερμίδας. Το μεγαλύτερο και πιο συχνό λάθος είναι ότι οι λιπαρές επιδερμίδες δεν χρειάζονται ενυδάτωση. Όλοι οι τύποι επιδερμίδας χρειάζονται ενυδάτωση. Η λεπτόρρευστη κρέμα τοποθετείται το πρωί για ενυδάτωση και λάμψη ενώ η πιο παχύρρευστη το βράδυ για επανόρθωση και αναδόμηση της επιδερμίδας.

  1. Αντηλιακή Προστασία

Η αντηλιακή προσώπου είναι σημαντικό να εφαρμόζεται όλες τις ημέρες του χρόνου καθώς η παράλειψη της εφαρμογής της μπορεί να οδηγήσει σε θαμπή, αφυδατωμένη και ερεθισμένη επιδερμίδα.

Εβδομαδιαία ρουτίνα

  1. Απολέπιση

Τα προϊόντα απολέπισης συνίσταται να χρησιμοποιούνται από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα. Καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα και τους πόρους και αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Χρειάζεται προσοχή στα ακνεικά δέρματα καθώς δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται απολεπιστικά προϊόντα με κόκκους γιατί μπορεί να μεταφέρουν την μόλυνση και σε άλλα σημεία του προσώπου και να ερεθίσουν ή να προκαλέσουν επιπλέον μολύνσεις. Είναι καλό να χρησιμοποιούνται προϊόντα με βάση το AHA Acids, το οποίο βοηθάει στην ενίσχυση της ακτινοβολίας στο δέρμα, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα.

  1. Μάσκες προσώπου

Οι μάσκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μία έως δύο φορές την εβδομάδα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη μάσκα για να προσφέρουμε ενυδάτωση, σύσφιξη, αποτοξίνωση και καταπράυνση της επιδερμίδας.

Σακελλαρίου Μαρία, Φαρμακοποιός

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
δωρεαν τηλεφωνικη υποστηριξη
ευκολες
αγορες
δωρεαν αποστολη
ανω των 45€