Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 8€

Αναζήτηση

Λαμπερό και υγιές  πρόσωπο   το φθινόπωρο

Λαμπερό και υγιές  πρόσωπο   το φθινόπωρο

 To φθινόπωρο το πρόσωπο μας παρουσιάζει πολλές φορές ερυθρότητα, ανεπιθύμητες κοκκινίλες, «σκασίματα» και έντονη ξηροδερμία. Υπάρχει λύση να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα και να δώσουμε στο πρόσωπό μας λάμψη και ομορφιά.

 

Η ενυδατική κρέμα είναι μυστικό για να κρατήσετε λαμπερό το δέρμα σας τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες.Ενυδατώστε το προσωπο σας με μια  ενυδατική κρέμα. Είναι η καλύτερη πηγή άμεσης και βαθιάς ενυδάτωσης που θα μπορούσε να έχει η επιδερμίδα του προσώπου σας.

 

Το καλοκαιρινό σας αντηλιακό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο  κατα την περίοδο του φθινοπώρου  τις μέρες που ο ήλιος θα ειναι βλαβερός για την επιδερμίδα σας. Κρατήστε το για αυτές τις μέρες και διατηρήστε το πρόσωπο σας υγιές . 

 

Τροφές και  συμπληρώματα διατροφής με  βιταμίνης C, E και ψευδάργυρο  θα δώσουν  λαμπερό, υγιές και φρέσκο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα.  Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερο και να κρατάτε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας.

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
δωρεαν τηλεφωνικη υποστηριξη
ευκολες
αγορες
δωρεαν αποστολη
ανω των 45€