Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 8€

Αναζήτηση

Η προστασία των παιδιών μου από τον κορωνοϊό.

Η  προστασία των παιδιών μου  από τον κορωνοϊό.

 Η  προστασία των παιδιών μου  από τον κορωνοϊό . Τι πρέπει να κάνουν ενήλικες και γονείς 

Μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε για τον εαυτό και τα παιδιά μας:


  • Καλό και συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό, καθώς και απολύμανση με αλκοολούχα διαλύματα
  • Βήχας και φτάρνισμα στο μανίκι ή σε χαρτομάντιλο που ύστερα θα απορρίπτεται
  • Τήρηση του προγράμματος εμβολιασμού που συνιστάται σε κάθε ηλικία
  • Παραμονή σε καλά αεριζόμενους χώρους, μακριά από την πολυκοσμία

 

 Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενήλικες και οι γονείς είναι ότι ο κορωνοϊός δεν προσβάλλει τα παιδιά όσο τους ενήλικες. Αντιθέτως, οι λοιμώξεις μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών είναι εξαιρετικά χαμηλές.

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων, στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, καθώς και στην περίπτωση συνωστισμού σε κυλικεία εξωτερικού χώρου, στα μέσα μεταφοράς μαθητών, κατά την περίοδο προσαρμογής στο νηπιαγωγείο, από υγιή, σταθερό συνοδό (γονέα, κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο).

 

Αφού  δείξουμε στα παιδιά και κατανοήσουν πώς και γιατί πρέπει να χρησιμοποιούν τη μάσκα, έχετε ακόμα ένα τρόπο να τα κάνετε να θέλουν να τη χρησιμοποιούν . Επιλέξτε μαζί τους μία μάσκα με σχέδια της επιλογή τους , έτσι ώστε η μάσκα των παιδιών να έχει και μία πιο προσωπική πινελιά. Σίγουρα θα χρειάζονται παραπάνω από μία μάσκες μέσα στην εβδομάδα, οπότε καλό είναι να έχουν εναλλακτικές και διάφορα σχέδια για κάθε μέρα.

 

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
δωρεαν τηλεφωνικη υποστηριξη
ευκολες
αγορες
δωρεαν αποστολη
ανω των 45€