Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 8€

Αναζήτηση

Συμβουλές για εποχική γρίπη & κορονοϊός

Συμβουλές για εποχική γρίπη &  κορονοϊός

Φέτος τον χειμώνα  λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για  την εξάπλωση του κορονοϊού οι προβλέψεις λένε ότι θα έχουμε πολύ ήπια εποχική γρίπη. Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως το εμβόλιο καλό είναι να γνωρίζουμε τις διαφορές της εποχικής γρίπης από τον κορονοϊό και τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε και για τα δύο.

 

Τα συμπτώματα της γρίπης είναι αιφνίδια και περιλαμβάνουν:

πολύ υψηλό πυρετό που διαρκεί μέχρι 5-7 24ωρα, ρίγη, αδιαθεσία, έντονη καταβολή, μυαλγίες, άλγος στο κατώτερο θωρακικό τοίχωμα, κεφαλαλγία, ρινική συμφόρηση και περιστασιακά ναυτία, Μπορεί να συνυπάρχει έντονος ξηρός βήχας και πονόλαιμος.

Στον κορονοϊό τα συμπτώματα δεν ξεκινούν αιφνίδια και έχουν διακύμανση στη διάρκειά τους και είναι δυνατόν να διαρκέσουν μέχρι και 30 ημέρες.

Αυτά περιλαμβάνουν : πυρετό, ξηρό βήχα, κόπωση 

Επίσης μπορεί να υπάρχουν :  μυαλγίες, φαρυγγαλγία, διάρροια, επιπεφυκίτιδα, κεφαλαλγία, απώλεια γεύσης ή όσφρησης, δερματικό εξάνθημα, αποχρωματισμός στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών.

Για την προστασία μας από τον κοροναϊό ισχύει : Μάσκα, Αποστάσεις, Πλύσιμο χεριών! Τα μέτρα αυτά βέβαια θα αποτρέψουν και την εξάπλωση του ιού της γρίπης! Η πιστή εφαρμογή από όλους θα φέρει τα θεμιτά αποτελέσματα! Αντίστοιχα ισχύουν και για τα παιδιά με εξαίρεση το γεγονός ότι με τα μέχρι πιο πρόσφατα δεδομένα δεν κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά από κορωνοιο! Βάσει οδηγιών ο θεράπων παιδίατρος κανονίζει τον αντιγριπικό εμβολιασμό κατά του ιού της γρίπης από 6 μηνών εως 6 ετών.

 

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
δωρεαν τηλεφωνικη υποστηριξη
ευκολες
αγορες
δωρεαν αποστολη
ανω των 45€